Lovilci olj in maščob (separatorji)

Lovilci olj in maščob (separatorji)

Hauraton - Lovilec olj in maščobHauraton je priznani nemški proizvajalec različnih sistemov za odvodnjavanje in infiltracijo meteorne vode, prav tako pa so v njihovem programu tudi različni filtrirni sistemi in lovilci olj in maščob oziroma tako imenovani separatorji, ki se uporabljajo v različnih obratih in še marsikje drugje. V podjetju se namreč zavedajo, kako pomembno je ne le preprečevati težave, ki bi jih lahko povzročila meteorna voda, temveč je pomembno ohranjati vodne vire in jih zaščititi pred onesnaženjem.

Njihovi lovilci olj in maščob so zelo učinkoviti. Tako kot za ostale njihove izdelke, tudi zanje velja, da so zasnovani izredno funkcionalno, so odporni ter imajo dolgo življenjsko dobo. Če iščete trajno rešitev za separacijo vode, potem je to zagotovo prava izbira za vas. Z njimi lahko dobro zaščitite vodne vire pred onesnaženjem oziroma poskrbite za to, da lahke tekočine, kot so olja in maščobe, ne zaidejo v kanalizacijo.

Hkrati pa se v podjetju trudijo tudi za to, da njihovi lovilci olj in maščob ustrezajo raznolikim potrebam uporabnikom. Zaradi tega imajo v ponudbi najrazličnejše modele separatorjev za izločanje lahkih tekočin, med katerimi lahko izbirate. Med njimi boste zagotovo našli ustreznega za svoje potrebe oziroma takšnega, ki vam ustreza.

Priporočamo vam, da obiščete njihovo spletno stran hauraton.si ter si ogledate celotno ponudbo linije Aquafix, v kateri boste našli različne separatorje in usedalnike ter dodatke zanje. Prav vsi modeli ustrezajo standardom in so testirani tako, da ustrezajo namenu uporabe in so pri tem zelo učinkoviti. Še posebej so med uporabniki priljubljeni tisti, ki so izdelani iz plastične mase, seveda pa so na voljo tudi različni drugi lovilci olj in maščob.

Separator
Separatorji AQUAFIX – Hauraton.si

Kakšni bi bili najbolj primerni za vas, je odvisno od tega, kakšne so vaše potrebe. Vsak model ima specifične lastnosti, zaradi katerih je bolj primeren za določene potrebe kot za druge. Pred izbiro se je zato dobro informirati o njegovih specifikah in za nasvet povprašati tudi proizvajalca, ki vam lahko iz prve roke pove, kateri model bi bil najbolj primeren za vas.