Zelo močni tekstilni trakovi

Zelo močni tekstilni trakovi

V industriji, pa tudi marsikje drugje se pogosto uporabljajo različni kovinski trakovi za povezovanje, ki veljajo za zelo močne, robustne in odporne, zato so primerni za uporabo tudi pri tovoru z večjo težo, pri katerem mora biti povezovanje zelo trdno in prenesti tudi velike sile. Vsem nam je jasno, da je na primer kovina zelo močan material, ki lahko prenese takšne obremenitve, vendar pa so izredno močni tudi tekstilni trakovi, ki prav zato lahko predstavljajo zelo dobro alternativo kovinskim. Poleg tega pa imajo v primerjavi z njimi še nekatere druge prednosti, zaradi katerih se vam bo njihov nakup zagotovo obrestoval.

Kakšne so prednosti tekstila pred drugimi materiali?

Tekstilni trakovi so zelo močni, zato lahko z njimi nadomestite trakove za povezovanje, ki so narejeni iz jekla. Slednji sicer veljajo za najmočnejše, vendar tudi tekstilni ne zaostajajo veliko za njimi, saj omogočajo zelo visoko stopnjo trdnosti. Njihova velika prednost pred jeklenimi pa je ta, da so cenejši od njih, kar pomeni, da lahko pri nakupu kar nekaj privarčujete. To je vsekakor pomemben faktor pri izbiri, seveda pa to ni njihova edina velika prednost.

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/povezovalni-trak

Poleg ugodne cene jih namreč odlikuje tudi enostavna uporaba, saj so lahki in jih zlahka prilagodite obliki vašega tovora. Zaradi tega so primerni za uporabo tudi pri tovoru nepravilnih oblik, kar je vsekakor velika prednost. A to še ni vse: pri uporabi tudi ni skrbi, da bi se tovor kakorkoli poškodoval, saj je tekstil mehek material. Kot že rečeno, pa omogočajo tudi nadvse dobro natezno trdnost, ki jo lahko primerjate s kovinskimi trakovi, torej so odlična rešitev za povezovanje najrazličnejšega tovora.

Nakup in ponudba v Sloveniji

Na voljo so vam v različnih izvedbah in dimenzijah. Pri izbiri vam lahko dobro in strokovno svetujejo v podjetju Intercommerce, kjer boste našli široko ponudbo različnih možnosti za povezovanje, embaliranje in pakiranje. Če jih kontaktirate s svojimi vprašanji, bodo z veseljem odgovorili nanje in vam pomagali poiskati najboljšo rešitev za vas in za vaš tovor!