Vigo kopalniški radiator deluje na elektriko

Vigo kopalniški radiator deluje na elektriko

Vigo kopalniški radiator je točno tisto, kar potrebujete v svoji kopalnici. Če se vam zdi ta kdaj pa kdaj nekoliko mrzla ali preveč hladna, če bi se želeli v njej ogreti tudi takrat, ko je centralno ali talno gretje ugasnjeno, če v njej morda sploh nimate urejenega gretja ali pa če enostavno iščete rešitev za njeno ogrevanje v času, ko so zunanje temperature zelo nizke, je omenjeni grelnik točno tisto, kar iščete. S pomočjo elektrike bo ta prvovrstni grelnik ogrel prostor tako, kot je treba, ter poskrbel za dobro počutje v njem.

Je vaša kopalnica pozimi hladna?

Brez ustreznega ogrevanja si dandanes sploh ne znamo več predstavljati svojega doma. Nekoč je bilo veliko manj samoumevno, da so vsi prostori v hiši ali stanovanju ogreti, danes pa na srečo ni več tako. Še posebej pa je pomembna dovolj visoka temperatura v kopalnici, za kar je možno poskrbeti na različne načine. Enega teh načinov predstavlja tudi Vigo kopalniški radiator, ki deluje s pomočjo elektrike. Ravno zaradi tega ga je možno namestiti kamorkoli, tudi tja, kjer ni urejenega drugega načina gretja oz. kjer je urejanje kakršnega koli drugega načina ogrevanja prezahtevno, nemogoče ali predrago. Vse, kar potrebujete za njegovo delovanje, je namreč zgolj in samo električna vtičnica.

Če je vaša kopalnica hladna oz. se v njej zaradi prenizkih temperatur občasno ne počutite najbolj prijetno, je čas, da jo opremite z ustreznim grelnikom. Najbolj enostavno je, če izberete električni grelnik, saj ga je preprosto namestiti ter z njim preprosto poskrbeti za učinkovito ogrevanje prostora.

Vigo kopalniški radiator:

  • je možno namestiti povsod, kjer je na voljo električna napeljava oz. električna vtičnica,
  • deluje samostojno, tako da ogrevanje z njim ni potrebnega ničesar drugega kot zgolj nakup naprave,
  • montažo lahko opravite sami in z njo niso povezani nobeni dodatni stroški,
  • je primeren in varen za uporabo v kopalnici, saj so vse električne inštalacije v njem ustrezno zaščitene pred pršenjem vode,
  • ne zasede veliko prostora,
  • kadar je ugasnjen, ne porabi čisto nič energije,
  • zelo dobro deluje in hitro ogreje prostor,
  • omogoča enostavno upravljanje,
  • poskrbi za prijetno temperaturo v prostoru.

električni kopalniški radiator Vigo z garancijo

Vigo kopalniški radiator je obenem tudi sušilnik

Vigo kopalniški radiator pa ni namenjen le ogrevanju – zasnovan je namreč tako, da se ga lahko uporablja tudi za sušenje brisač in ostalega perila. Za to poskrbi posebna oblika, ki omogoča, da na njegove prečne letvice enostavno obesimo brisače in jih tako posušimo. Tako bomo toploto, ki jo grelnik uporablja za ogrevanje prostora, uporabili še za sušenje brisač ali česa drugega ter jo tako še bolj učinkovito izkoristili. Če torej iščete rešitev za ogrevanje kopalnice, se vam splača izbrati model, ki je oblikovan kot lestev in ki se ga lahko uporablja tudi kot sušilnik perila. Takšen sušilnik vam bo večkrat prišel prav, saj je pozimi mokre brisače in perilo marsikaj težko posušiti, sploh če nimate sušilnega stroja. S pomočjo električnega sušilnika, ki ga boste imeli nameščenega v kopalnici, pa bo to veliko lažje in hitreje, obenem pa bo ta skrbel še za toplino v prostoru in za to, da vas v njem ne bo nikoli več zeblo.