Grelnik za noge Vigo

Grelnik za noge Vigo

grijač za noge Vigo
https://silenos-grijanje.com/

Vas rado zebe v noge ali opravljate takšno delo, pri katerem ste izpostavljeni mrazu? Potem je grelnik za noge Vigo narejen kot nalašč za vas! Gre za učinkovit električen grelnik, ki je zasnovan v obliki plošče, na kateri bo vašim nogam vedno toplo, mrzle noge pa bodo postale preteklost. Uporablja se lahko praktično povsod, tako zunaj kot znotraj, zato je primeren za najrazličnejše priložnosti. Predstavlja inovativno rešitev za vse, ki delajo na prostem ali na mrzlih tleh, ter je priročen in varen za uporabo.

Da vas nikoli več ne bo zeblo v noge …

Grelnik za noge Vigo poskrbi za to, da vas ne bo zeblo v noge. Njegova moč je 300 W, kar je več kot dovolj za to, da ogreje vaše noge in poskrbi za to, da vam je toplo. Plošča, na kateri stojite, se sicer zelo hitro segreje, saj naprava omogoča hitro in učinkovito delovanje. Maksimalno se lahko segreje do 60 stopinj Celzija. V primeru, da plošča doseže takšno temperaturo, se samodejno zmanjša moč delovanja, zato ne more priti do pregrevanja.

Naprava ima visoko nosilnost, saj je izdelan iz zelo trpežne aluminijaste pločevine, ki je nameščena na stojno ploščo. Zaradi premišljene zasnove je izdelek zelo uporaben ter odporen, zato ima dolgo življenjsko dobo in ga boste brez težav uporabljali tudi več let. Grelnik nog ima tudi 5 let garancije, a v resnici ga boste lahko uporabljali še veliko dlje, saj je praktično neuničljiv in se odlično obnese v prav vseh pogojih. Zanesljivo vam bo odlično služil, z njim pa boste več kot zadovoljni.

Samodejen priklop in izklop

Grelnik za noge Vigo je zasnovan tako, da se prižge avtomatično takoj, ko stopite nanj oziroma se ga dotaknete. To je zelo priročno, prav tako pa je priročno to, da se naprava tudi sama izklopi, ko gretja več ne potrebujete. Naprava ima sicer tudi dva gumba, s katerimi lahko nastavljate želeno temperaturo, ki jo je možno regulirati glede na to, kakšno stopnjo delovanja bi želeli.