Flat – kanalete z rego

Flat – kanalete z rego

Za kakšne površine so primerne Flat – kanalete z rego proizvajalca Hauraton? Namenjene so predvsem uporabi na različnih javnih površinah, kot so na primer trgi, ploščadi in podobno. Zasnovane so namreč tako, da so popolnoma nemoteče oziroma skorajda neopazne, saj se zlijejo z okolico, kar je predvsem zasluga zelo nizke vgradne višine. Tako jih je mogoče vgraditi tudi tam, kjer druge vrste sistemov za odvodnjavanje ne pridejo v poštev.

Za varno in nemoteče odvodnjavanje

Kako poskrbeti za odvodnjavanje na javnem trgu, na katerem ne sme biti nobenih motečih elementov? Prav v ta namen je priznano nemško podjetje Hauraton, ki velja za enega vodilnih na področju odvodnjavanja, zasnovalo Flat – kanalete z rego, odličen in kakovosten izdelek z zelo nizko vgradno višino.

primeri vgradnje kanalet z rego - FLAT

Omenjene kanalete omogočajo varno in nemoteče odvodnjavanje meteorne vode iz katere koli površine. Z njimi bo za meteorno vodo zagotovo dobro poskrbljeno. Ker imajo zelo nizko vgradno višino (izbirate lahko med 150 ali 180 mm) so primerne za praktično vsako površino ter se lahko uporabljajo tudi na površinah, pri katerih veljajo posebne arhitekturne in estetske zahteve.

Pri tem imate na razpolago tako zaprte kot perforirane modele, obe vrsti modelov pa lahko po želji tudi kombinirate oziroma spajate med seboj v enoten sistem za odvodnjavanje. V ponudbi pa so vam na razpolago tudi različni dodatki, med katerimi lahko izbirate.

Različni dodatki za Flat – kanalete z rego

Poleg samih kanalet pa so vam v ponudbi podjetja Hauratona voljo tudi številni dodatki, s pomočjo katerih lahko sistem za odvodnjavanje meteorne oziroma odpadne vode natančno prilagodite glede na svoje zahteve oziroma zahteve točno določene površine, na katero bo vgrajen. Tako je možno urediti ustrezen sistem za odvodnjavanje ne glede na to, za kakšen tip površine gre ali kako specifične zahteve za odvodnjavanje imate. Izbirate lahko med naslednjimi dodatki:

  • spojnica, ki poskrbi za ravno linijo vgradnje,
  • revizijski kos, ki poskrbi za lažji dostop pri čiščenju sistema,
  • vložek, ki zadrži grobo umazanijo,
  • zaključna stena,
  • kotni element za lažje spajanje okrog vogalov.