Električni radiator za kopalnico – praktična in udobna rešitev

Električni radiator za kopalnico – praktična in udobna rešitev

Električni radiator za kopalnico predstavlja zelo praktično in hkrati tudi udobno rešitev za ogrevanje. Priklopi se ga kar v vtičnico, zato za njegovo namestitev ni potrebnih nobenih dodatnih napeljav ali inštalacij, ima enostaven termostat, ki omogoča nastavitev želene temperature, prostor pa hitro in učinkovito ogreje v samo nekaj minutah. Poleg tega pa lahko na nekaterih modelih takšnih grelnikov učinkovito posušite tudi brisače v zelo kratkem času, kar je dodatna funkcionalnost, ki marsikomu pride še kako prav.

Praktično ogrevanje brez kakršnih koli skrbi

Električni radiator za kopalnico zagotavlja praktično ogrevanje. Z njim boste glede primernega gretja brez skrbi – na voljo vam bo namreč vedno, ko ga boste potrebovali. Takšna grelna naprava namreč deluje na enostaven način in omogoča, da hitro nastavite želeno temperaturo, ki bo v še hitrejšem času v prostoru tudi dosežena. Vse skupaj torej deluje izredno priročno, sploh ker so sodobni termostati na takšnih grelnikih tudi zelo precizni, zato je z njimi mogoče temperaturo v prostoru nastaviti natančno na točno želeno vrednost.

Termostat deluje tudi zelo preprosto oziroma ga je preprosto upravljati. stenski grelnik za kopalnicoOmogoča več stopenj nastavljanja temperature, večina modelov pa ima na voljo tudi funkcijo turbo, ki poskrbi za še hitrejše in še za zmogljivejše ogrevanje. Da bo to resnično učinkovito, je sicer najlažje zagotoviti z izbiro modela, ki ima dovolj veliko moč za kvadraturo prostora, ki ga želimo ogrevati. Oziroma v resnici v praksi velja tako, da je vedno pametno izbrati še nekoliko močnejši model, kot bi bil primeren glede na kvadraturo prostora, saj bo tako ogrevanje še hitrejše in še bolj učinkovito. Dovolj močan grelnik bo lahko še v krajšem času zagotovil želeno temperaturo v prostoru, torej boste z njim še bolj zadovoljni.

Wi-fi termostati, ki jih je možno upravljati na daljavo

Zelo zanimivo možnost predstavljajo tudi wi-fi termostati. Povezani so z brezžičnim internetnim omrežjem, zaradi česar jih je možno upravljati tudi na daljavo. Če bi si radi ob prihodu domov privoščili prho, lahko kar na daljavo uredite, da bo električni radiator za kopalnico prostor začel ogrevati in da bo ob vašem prihodu prijetno segret, da ga boste lahko nemoteno uporabili. Če boste kdaj ugotovili, da gretja, ki ste ga predvideli, ne potrebujete, pa boste lahko s pomočjo aplikacije na daljavo uredili zmanjšanje temperature v prostoru in s tem poskrbeli, da ne boste trošili energije po nepotrebnem.

Z nakupom dobite tudi sušilnik brisač

Električni radiator za kopalnico pa ni le grelno telo, ampak lahko postane tudi sušilnik brisač. Še več – pri številnih proizvajalcih so vam na razpolago tudi modeli, ki so zasnovani prav kot sušilniki. Torej je možnost sušenja njihova primarna funkcija, hkrati pa tudi segrevajo prostor enako kot vsak drug grelnik na elektriko.

Ker so zasnovani tudi kot sušilniki, imajo temu prilagojeno obliko. Nekateri modeli imajo tako na prednji stranici nameščena dodatna obešala za brisače, ki omogočajo njihovo sušenje, drugi pa so oblikovani kot lestev ali »lojtra«, na katero je mogoče obesiti brisače in jih tako posušiti. Dimenzije takšnih grelnikov oziroma sušilnikov so različne, zato se razlikuje tudi njihova kapaciteta – torej to, koliko brisač je na kakšnem od modelov možno posušiti hkrati.

Vsekakor pa se vam v primeru, da bi potrebovali električni radiator za kopalnico, splača kupiti takšnega, ki je hkrati tudi sušilnik. Ta dodatna funkcija namreč velikokrat pride prav. Na njem boste lahko brisače varno, enostavno in hitro posušili, kadarkoli boste imeli potrebo po tem.